2010. június 11., péntek

Spenótos hal



A receptet innen vettem :
http://gabojszakonyhaja.blogspot.com/2008/01/vkf-xii-csben-slt-spentos-hal.html

Nagyon finom, szaftos, könnyű, ízletes.

2 személyre

Egy jénait kikentem vajjal, beletettem 30 dkg afrikai harcsafilét (só, bors).
Rátettem 20 dkg fagyasztott spenótlevelet aprítva (spenótkrémet ír az eredeti recept) és 2 gerezd fokhagymát szeletelve.
A következő réteg 3 darab paradicsom volt héja nélkül felszelve.
Nyakon önteni a következő besamel mártással :
3 dkg vaj, 1 ek. liszt, 4 dl tej, 1 tojássárgája, só, bors, reszelt sajt.

Mikro+grillen 20 percig sütöttem. Bulgur és quinoa volt a köret most.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése