Sosem tudom hogy mit főzzek. Sosem találom a milliónyi papírfecnin a már bevált receptjeimet. Talán így könnyebb lesz :-)
2010. június 19., szombat
Crispes sült hús gyöngyhagymás sajtmártással
A két csirkemellet (40 dkg) felszeltem, sült csirke fűszerkeverékkel, borssal megszórtam, kevés olajon crisp tálban megsütöttem. (6 perc - 4perc - 3 perc).
Sajtmártás :
Kb. 5 dkg vajban 1 ek. lisztet pirítottam, felöntöttem 1-2 dl főzőtejszínnel, beleszórtam füstölt sajtot, őrölt bors, szerecsendió és kevergettem folyamatosan. Mivel túl sűrű lett, tejjel a megfelelő sűrűségre higítottam. A végén tettem hozzá ecetes gyöngyhagymát lé nélkül. Ha szükséges, mehet hozzá még kicsi só.
Krokettel ettük.
Szerintem pulykamellel, vagy filézett combokkal is finom lehet.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése