Sosem tudom hogy mit főzzek. Sosem találom a milliónyi papírfecnin a már bevált receptjeimet. Talán így könnyebb lesz :-)
2018. október 8., hétfő
Zsebes karaj
Zsebes karaj
1 kg-os rövidkarajt ( csont nélkül ) 1,5 cm-ként beírdaljuk, hogy az alja egyben maradjon. Olajból és fűszerekből pácot készítünk és mindenhol bekenegetjük, főleg a zsebeknél. Tepsibe tesszük és alufóliával letakarva hűtőben érlelődik 1 éjszakát.
Másnap a zsebekbe vastagra szelt grillsajtot ( fontos, hogy ne olvadjon szét ) , sonkát, vöröshagymaszeletet és esetleg kolbászkarikát teszünk.
2 dl vizet aláöntünk, amiben 1 húsleveskockaát feloldunk.
Fólia alatt150 fokon 2 órát sütjük, ha puha, akkor már csak pirosra sütjük.
Ferdén szeletelve, szaftjával locsolva, krumplipürével tálaljuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése