Sosem tudom hogy mit főzzek. Sosem találom a milliónyi papírfecnin a már bevált receptjeimet. Talán így könnyebb lesz :-)
2010. július 1., csütörtök
Padlizsános milánói makaróni
Felszeltem a padlizsánt ujjnyi szeletekre, besóztam és ferde deszkán fél órát hagytam hogy a keserű leve kifolyjon. Megtöröltem papírtörlővel és felkockáztam.
Wokban egy hagymát kevés olajon és olívaolajon megpirítottam, majd tovább a padlizsánnal együtt, majd pár paradicsomot tettem mellé ( a héját menet közben kiszedtem). Pár perc volt az egész. Ha kész, kiszedtem tányérra.
A wokban megpirítottam kevés olajon 30 dkg darált sertéshúst (comb, lapocka), majd hozzáöntöttem a padlizsános ragut. Felöntöttem 3 dl vízzel és egy maggi milánói por szósszal.
Makaróni tésztával tálaltam.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése