2010. július 7., szerda

Sajtba bújt halfilé



3 szelet afrikai harcsafilét sóztam, borsoztam, kis citromlével meglocsoltam és állni hagytam 1 órát. Papírtörlővel felitattam a nedvességet a végén.

Crisp tálban elősütöttem a halakat : 2 perc előmelegítés kevés olajjal, majd 5-5-3 perc forgatással. Egy jénaiba szedtem ki a halakat.

A mártás :
3 tojás sárgája
1,5 ek. mustár
1,5 dl natúr joghurt / kefír
só, bors
15 dkg reszelt sajt
Ezeket jól összekeverni és hozzáadni

3 tojás felvert habját.

A halakat beborítani a mártással és mikro+grillen 8 percig sütni.

Ezt a receptet egy update-s receptgyűjteményben találtam. Barna rizzsel ettük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése