Sosem tudom hogy mit főzzek. Sosem találom a milliónyi papírfecnin a már bevált receptjeimet. Talán így könnyebb lesz :-)
2016. április 25., hétfő
Sült tarja pirított hagymával
Fél kiló ( 4 szelet ) csont nélküli tarjaszeletet kloffolni, erősen fűszerezni ( só, bors, grill fűszerkeverék ) és állni hagyni.
Kevés olajon kisütöttem hogy szép színt kapott. Jénaiba fektettem a szeleteket, a maradék zsiradékot ráöntöttem, kb. egy dl vizet és fólia alatt még sütőben 200 fokon alsó felső sütéssel még kb. 20-30 percig puhítottam.
Hagymakarikák :
Fél cm-.es darabokra vágtam 2 fej nagy vöröshagymát , a karikákat lisztbe forgattam és a tarja teflon edényében kevés olajban kisütöttem.
Sült krumplival ettük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése