Sosem tudom hogy mit főzzek. Sosem találom a milliónyi papírfecnin a már bevált receptjeimet. Talán így könnyebb lesz :-)
2016. március 8., kedd
Pizzás csiga
Géppel összekevertetni :
2,4 dl víz
1 ek. olaj
1 ek. tejföl
2 kk só
0,5 tk cukor
50 dkg liszt
2,8 dkg élesztő
dagasztás 20', kelesztés 20' után kettészedni és 2 téglalappá nyújtani. Megkenni pizzaszószzal, sonkával ( 20 dkg ) , kukorica/gomba/lilahagyma és 20 dkg reszelt trapistával ( csak a 3/4-e jön bele ) .
A végébe ne rakjunk nagyon tölteléket mert kicsúszik. Telerjük fel rúddá és 2 ujjnyira vágjuk recés késsel. A maradék sajttal megszórjuk és 200 fokon sütjük kb. 30 percig.
Címkék:
gomba,
kelt tészta,
kukorica,
lilahagyma,
pizza,
sós sütemény
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése