2012. július 12., csütörtök

Padlizsános csirke

Nyersen / szósszal / készen



Kiolajoztam a jénait, ráraktam 4 db csirke felsőcombot ( előtte már befűszereztem görög fűszerkeverékkel).

Apró kockákra vágtam 1 padlizsánt és kb. 3 nagy krumplit, ezt a húsra szórtam.

Leturmixoltam:  2 nagy paradicsom, 1 dl házi paradicsomlé, 1 ek. méz, 4 gerezd fokhagyma, 1 ek. worchester szósz, 1 tk. só, bors, jópár bazsalikomlevél. Ezt a masszát ráöntöttem a hús-padlizsán-krumpli keverékre.

Én mikróban 750 w-on kb. 20 percig puhítottam, majd kb. 15 percig micro és grill-en pirítottam ( közben a húst megforgattam)
Finom, szaftos étel lett, biztos hogy fog csinálok még.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése