2015. november 26., csütörtök

Madártej pudingporral

1. 4 tojás fehérjét habbá verek, majd 2 ek. cukor hozzátéve tovább verem. Lapos tányérra kanállal kiszaggatom és mikróban 1 perc alatt legmagasabb fokozatom megnő. 2. Vastag aljú lábosban 1 liter tejet felrakok forrni 3. 4 tojás sárgáját, 1 ek. vaníliás pudingport, 1 vaníliás cukrot és 4 ek. cukrot fém tálkában kikeverek robotgéppel . 4. Ha a tej forr kiveszek belőle merőkanállal egy adag tejet és a sárgájás masszához keverem, majd visszaöntöm az egészet a tejbe, amit már visszavettem közepes lángra. 5. Folytonos keverés mellett besűrítem , majd kihűtöm. Kb. 3-4 főre való adag.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése