Sosem tudom hogy mit főzzek. Sosem találom a milliónyi papírfecnin a már bevált receptjeimet. Talán így könnyebb lesz :-)
2018. december 27., csütörtök
Havas hegycsúcs
Havas hegycsúcs
Citromfacsaróba folpackot tettem, először a fehér krémből , majd a kekszes alapból tettem bele. A végén szórtam kevés kókuszreszelékkel.
Krém :
2 dl tejben 3 ek búzadarát megfőzni, kihűteni.
20 dkg mascarponét 15 dkg porcukorral habosra keverni, majd hozzáadni a tejbegrízt, 20 dkg kókuszreszeléket és pici vanília aromát.
Kekszes alap :
50 dkg darált háztartási keksz
5 dkg porcukor
3 ek kakaó
5 dkg puha vaj
3 ek rum
2 dl tejszín
1 kk fahéj
6 ek. baracklekvár
Címkék:
darált keksz,
kakaó,
karácsony,
lekvár,
mascarpone,
rum,
sütés nélküli,
tejszín,
vaj
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése