Sosem tudom hogy mit főzzek. Sosem találom a milliónyi papírfecnin a már bevált receptjeimet. Talán így könnyebb lesz :-)
2011. szeptember 17., szombat
Magyaros vajkrém
Felbuzdulva a medvehagymás vajkrém sikerén, próbálkoztam a kedvenc magyaros verzióval. Még nem tökéletes, de nagyon finom. Legközelebb nagyon pici reszelt hagymát is teszek bele. Most a plusz tejszín jót tett neki, krémesebb lett.
Egy kis pohár 3,5 %-os natúr joghurt
ugyanennyi zsíros tejföl
3 ek-nyi tejszín
2 kk. házi paprikakrém
fél kk. só
1 szelet pritaminpaprika nagyon apróra kockázva
pici bors
Összekevertem és egy függönydarabbal kibélelt szitába tettem 24 órára a hűtőbe, hogy kicsöpögjön a leve. A végén még lehet ízesiteni.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése