Sosem tudom hogy mit főzzek. Sosem találom a milliónyi papírfecnin a már bevált receptjeimet. Talán így könnyebb lesz :-)
2011. szeptember 17., szombat
Diós sósrúd
Ezt a receptet anyu találta valahol a neten, én lecseréltem egy kevés lisztet tk. -re. A darált dió megsülve finom ízt ad neki. A legjobban a szotyis tetejű ízlett nekem. A csillagformát Olivér szaggatta, az volt a legeslegfinomabb :-))
10 dkg darált dió
2 tojás sárgája
40 dkg margarin
50 dkg finomliszt
20 dkg tk. búzaliszt
4 ek tejföl
4 tk só
Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk, 3 mm vastagra nyújtjuk a tésztát, tojással megkenjük, megszórjuk darabos dióval,szezámmaggal vagy napraforgómaggal. Rudakat vágunk és közepes tűznél megsütjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése