Még volt a fagyasztómban leveles spenót, azt használtam fel. Legközelebb inkább darált spenóttal készítem, mert úgy egyenletesebben oszlik el. A sajtmártás nagyon finom lett, sokkal ízletesebb mint besamellel.
1 fej hagymát és jópár gerezd aprított fokhagymát kevés olajon kicsit pirítottam, majd hozzáadtam a spenótot, sóztam, borsoztam és megpároltam ( kb. 10-15 perc)
Egy kis lábosban 20 dkg friss sajtot ( Penny-s), 3-4 dl tejfölt gyenge tűzön kevergetve felolvasztjuk, só, bors, szerecsendió
Jénai alját kiolajoztam, tettem rá 3 lasagne lapot, majd sajtmártás, spenót és ezt ismételjük 3X. Az utolsó lapokra ( össz. 12 db fogyott el) sajtmártás és reszelt sajt kerül.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése