Igy nézett ki az első kísérletem:
Mónika oldalán találtam ezt a receptet, nagy sikert aratott. Sütés nélkül készíthető, bár én legközelebb feleannyi gesztenyés részt teszek bele, mert igy nem fért már rá a tejszínhab az én formámban.
Az új adagokkal a recept :
Alap:
25 dkg gesztenyemassza
12,5 dkg darált keksz
2 ek. rum
7,5 dkg cukor
fél deci tej
Összegyúrni és a jénai aljába kézzel belenyomogatni.
Krém :
Megfőzünk 3 csomag vaníliás pudingport
9 dl tejet
5 tk. foly. édesítő (vagy 20 dkg cukor helyette)
Ha kihűlt, akkor hozzákeverünk 25 dkg margarint
Összeállítás :
alap
krém fele
rumos tejbe áztatott babapiskóta
krém másik fele
2-3 dl felvert Hulala
reszelt étcsoki
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése