Sosem tudom hogy mit főzzek. Sosem találom a milliónyi papírfecnin a már bevált receptjeimet. Talán így könnyebb lesz :-)
2010. október 30., szombat
Tk. pizza
A pizza tészta :
Kenyérsütőgép tartályába :
2,5 dl langyos víz
1 ek. fruktóz
40 dkg tk. liszt
3 dkg élesztő
Tészta programon 20 perc dagasztás és 20 perc kelesztés után hozzáteszünk
1,5 tk. só
1 ek. Olaj
½ ek. Sikér
1 ek. Zabkorpa
Tészta programot újra indítjuk : 20 perc dagasztás és kb. 40 perc kelesztés
Feltét :
Főtt pulykahúst (nyak leginkább a levesből) ledarálni, kissé krémessé tenni ketchuppal, tejföllel és fűszerezni: só, bors, pizza fűszerkeverék.
Gomba, kukorica, hagyma és sajt volt a feltét.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése