A múltkor vettem egy üveg csicseriborsó konzervet, mert még sose kóstoltam és izgatott milyen lehet. Megkóstoltam, hát annyira nem vagyok oda érte, de lehet hogy csak meg kell szokni az ízét. Erre a receptre a heti Nők lapjában figyeltem fel.
20 dkg apró krumplit karikákra vágtam
1 kápia paprikát felcsíkoztam
Ezeket kevés olajon puhára pirítottam serpenyőben ( só, 2 gerezd fokhagyma, rozmaring, 1/2 citrom leve), majd még hozzáöntöttem a lecsöpögtetett csicseriborsót.
Szilikon formába öntöttem, rászeltem 10 dkg krémfehér sajtot.
Összekevertem 6 tojás+ 0,5 dl tej, só, bors -ot és ráöntöttem.
200 fokon kb. 30 percet sült, langyosan szeleteltem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése