Sosem tudom hogy mit főzzek. Sosem találom a milliónyi papírfecnin a már bevált receptjeimet. Talán így könnyebb lesz :-)
2011. április 14., csütörtök
Medvehagymás vajkrém
A cím megtévesztő, mert vaj az nincs benne, de finom krémes kence a kenyérre.
Fél nagypohár zsíros tejföl
Fél nagypohár 3,5%-os natúr joghurt
Összekevertem és egy függönydarabbal kibélelt szitába tettem 24 órára a hűtőbe, hogy kicsöpögjön a leve. Sóval, borssal és 6-7 levél medvehagymával ízesítettem.
Nagyon finom, legközelebb megpróbálom a magyaros verzióját is, meg teszek bele még tejszínt, talán vajat is, hogy még krémesebb legyen.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése